Garderobeskabe Soveværelse - Garderobeskabe - Netto Møbler

Garderobeskabe

Møbler og Rum
Filtrer Efter Rum
Filtrer Møbel Typer

Hos Netto Møbler kan du altid finde lækre møbler på tilbud. Du kan filtrere ud fra rum og derefter specifikke møbel typer i filtrene ovenover.

Vælg Pris
Vælg Pris - slider
35 kr.25.000 kr.
Vi kunne ikke finde varen.

Garderobeskabe

Et meget praktisk møbel er garderobeskabet. Det er et uundværligt møbel i husstanden, og størstedelen af de danske hjem har et eller flere garderobeskabe.

Heldigvis er udvalget stort, og her på siden er der samlet en række muligheder. Forhåbentlig har vi netop det skab, som passer ind hos jer. Det skal kunne opfylde de praktiske behov, men samtidig skal garderobeskabet også fungere i hverdagen og have et smukt udtryk.

Find et godt garderobeskab tilbud

Et garderobeskab er et stort og vigtigt møbel, som potentielt fylder meget fysisk. Det betyder dog ikke, at det skal være en stor udskrivning i budgettet.

Hos os er det muligt at finde det rigtige garderobeskab til den bedste pris. Der behøves på ingen måde at blive gået på kompromis med udseendet, materialer og stil, selvom man ønsker at prisen skal være i bund.

Her på siden ses det store udvalg af garderobe- og klædeskabe, så der med sikkerhed er den perfekte løsning til dit hjem. Der er forskellige størrelser, kvaliteter og udtryk, så man kan finde et praktisk skab. Der er alternativer, som passer til både soveværelse, entré, badeværelse og alle andre rum, hvori det vil give mening at have et sådant skab.

Det perfekte klædeskab

Før man køber sit nye klædeskab, er det en god idé at forventningsafstemme med sig selv, sin partner eller sin familie, så man er sikker på at det kan opfylde alles behov og ønsker.

Der kan varieres på en række faktorer, som kan være vigtige for funktionaliteten og anvendeligheden for den enkelte. Det kan f.eks. være mængden af skuffer, bøjlestænger eller andet, som bruges til noget specifikt.

Bruger man kjoler eller jakkesæt på arbejde er det ofte meget anvendeligt at have et klædeskab med en solid bøjlestang, så ens pæne tøj kan hænge ordentligt og uden at krølle.

Den store familie har måske i højere grad brug for en masse skuffer, så alle kan få én til sine egne sokker, og der nemt kan laves et system, der forstås og kan bruges af alle.

Vælg garderobeskab med skydedøre for at spare plads

Et stort garderobeskab behøves ikke at fylde et helt soveværelse pga. af store låger og lignende, fordi du kan finde mange garderobeskabe med skydelåger.

Et klædeskab med skydedøre er en nem og meget praktisk løsning, som er enormt pladsbesparende. Skydelågerne monteres på skinner, og man kan uden problemer nemt tilgå alt i sit klædeskab med skydelåger. På den måde undgås alle knirkende hængsler og smækkende låger også.

Skydelågerne er også ideelle i en entré, på et badeværelse eller lignende, hvor garderobeskabet ofte er et integreret møbel i rummet. På den måde vil skydelåger optimere dens funktion, fordi den kan agere skabsvæg, også når skabet er åbnet. I en mindre entré vil det resterende gulvplads kunne bruges på helt samme vis, uanset om skabet er åbnet eller lukket.

Det kan virke banalt, men i hverdagens hast og jag er sådanne detaljer guld værd, og det sparer familien for mange unødvendige konflikter. Det er sådanne valg, som man priser sig lykkelige for når der er fart på.

Et garderobeskab til børneværelset

På en fin måde kan man også få børnenes tøj i system på deres værelse. Med et fint garderobeskab på børneværelset kan de nemt have deres tøj på eget værelse.

Med deres eget garderobeskab vil de også motiveres til at hjælpe med at holde orden. Samtidig har denne ejerskabsfornemmelse forhåbentlig også en betydning for rutinen med at tage tøj af og på, så det foregår problemfrit.

Garderobeskabet til børn skal være nemt at betjene for børn og voksne, og samtidig skal udtrykket passe ind på børneværelset. Det kan være med en sjovere farve end forældrene vil vælge til sit soveværelse. Tag eventuelt børnene med på råd, før I køber det. Det er en sjov fælles aktivitet, og barnet vil med sikkerhed føle sig ekstra stolt af at have valgt sit eget klædeskab.

Her kan et garderobeskab med spejl for øvrigt også være populært, når dit barn vil klæde sig ud.

Skræddersy en løsning med et garderobeskab efter mål

Grundet garderobeskabenes størrelse, så er det dejligt, hvis det kan udnytte hver eneste muligt centimeter. Derfor kan det være en fed mulighed at få et garderobeskab, som er lavet efter jeres eksakte mål.

Et garderobeskab skal ikke være en stor firkantet kasse, og hvis man vælger en skræddersyet løsning, så kan man tænke en smule mere kreativt end det klassiske møbel.

Mål præcist op, der hvor I tænker jeres garderobeskab skal stå, og diskutér jeres visioner. Dernæst er I helt klar til at vælge den rigtige løsning. Det kan sagtens være en sammensætning af forskellige skabe, som fungerer som moduler i den løsning, som er perfekt hos jer.

Det er en god mulighed, for at skabe en unik garderobeløsning, som passer helt perfekt ind i det rum, hvor I ønsker møblet skal være. Så kan funktionen varieres efter hvad I har brug for, og der kan leges med højder, former og farver.

Et billigt garderobeskab kan sagtens være i høj kvalitet

Klædeskabene her på siden er som udgangspunkt sat til den lavest mulige pris. Der er selvfølgelig prisforskel, som afspejler størrelse, kvalitet og mærke.

Man kan også sagtens være heldig at finde et klædeskab på tilbud. Så får man et skab af ekstra høj kvalitet eller i en særlig stor størrelse til en pris, man ikke kan finde lignende andre steder.

Vi sætter her på siden stor ære i at tilbyde kvalitetsprodukter, som kan betales af den almindelige lønmodtager. Det kan både være gennem forskellige udsalg eller tilbudskampagner, men mest af alt gennem en fast lav pris. På den måde er du altid sikret et billigt klædeskab.

Det ændrer ikke på at produkterne skal være i orden, og det samme skal vores service. Har I spørgsmål, så kan i kontakte os, og vi vil på bedste måde forsøge at guide og rådgive jer.

Få inspiration hos Netto Møbler

Vores medarbejder står klar til at hjælpe dig både, når du handler på nettet eller besøger os ind i butikken.

Følg os på sociale medier og bliv opdateret med alle nyheder på vores hjemmeside og ind i butikken.

Facebook
Instagram

Har du bruge for hjælp med bestilling eller har du andre spørgsmål?

Skriv eller ring til os på:

Telefonnummer: 75 34 25 96
E-mail: kontakt@nettomøbler.dk

Du kan også besøge vores showroom:

Adresse:
Vestergårdsvej 4
7260 Sønder Omme