Otiumstole - Netto Møbler

Otiumstole

Møbler og Rum
Filtrer Efter Rum
Filtrer Møbel Typer

Hos Netto Møbler kan du altid finde lækre møbler på tilbud. Du kan filtrere ud fra rum og derefter specifikke møbel typer i filtrene ovenover.

Vælg Pris
Vælg Pris - slider
35 kr.25.000 kr.
Vi kunne ikke finde varen.

Otiumstole

Søger du ekstra komfort og en sikkerhed i, at din eftermiddagskaffe bliver nydt i fuldeste drag med den helt rette stol? Så er du kommet det helt rigtige sted hen. Se vores store udvalg af otiumstole til gode priser.

En otiumstol er valget til dig, der går op i komfort og din egen sundhed,. Dette er en stol, der er designet til at være ekstra god for din krop. Kig derfor siden igennem og bliv inspireret i vores udvalg af de forskellige typer til dig.

En stol efter dine behov

Lænestole, spisebordsstole, stole, skamler – der findes mange typer af stole og sofaflydere på markedet. Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i for at finde den rigtige type.

En otiumstol er en helt speciel lænestol, der er designet med henblik på at skabe maksimal komfort for dig som bruger. Det er den perfekte lænestol, hvis du søger god støtte til ryggen og benene i dagligstuen.

Når du er på udkig efter en ny stol af sådan en slags, så er der nogle særlige punkter, som du skal være opmærksom på, og som kan være afgørende. Du kan derfor kigge på disse kriterier:

  • Er der elektrisk sædeløft?
  • Har stolen hjul?
  • Hvordan matcher den hjemmet – læder eller stof?
  • Fodstøtte eller ej?
  • Hvilken størrelse skal du have?
  • Kan rygstøtten justeres?

Otiumstole er oplagte til seniorer, da de giver den rette støtte og hjælp, men de er også oplagte til dig, der bare søger ekstra komfort foran pejsen, tv’et eller med en bog i hånden.

Lænestolen med sædeløft giver ekstra støtte

En otiumstol kan også fås med det såkaldte sædeløft. Den er en god hjælp til dig, der er dårligt gående, har svært ved at løfte dig op fra stolen eller bare har brug for lidt støtte og hjælp i hverdagen.

Lænestolen med sædeløft er især en god støtte og hjælp til ældre, som har problemer med at gå. Så vil den elektriske funktion løfte sædet op og hjælpe dig op fra stolen. Det er en perfekt støtte i hverdagen.

Har du derimod brug for lidt mere hjælp end bare et sædeløft, så kan du også finde en otiumstol med vippefunktion. Det betyder, at det er hele stolen, der langsomt og nænsomt tippes, så det er endnu lettere at komme op fra stolen.

Dette er den smarte løsning til dit hjem, hvor du har brug for mere assistance. Men du samtidig også gerne vil have en stol, der matcher med resten af indretningen. Her er en otiumstol med sædeløft eller vippefunktion det perfekte valg.

Skal det være en stol i læder eller i stof?

Indretningen i hjemmet er altafgørende. Her kan en otiumstol godt være et element, der tager meget af synsfeltet i dagligstuen.

En sådan type af stol tager en stor del af rummet, men du kan sagtens komme uden om dette og vælge, så den matcher præcis ind til dit hjem.

Vi har et stort udvalg af forskellige otiumstole. Du kan frit vælge mellem en otiumstol i læder eller i stof, så du får lige præcis den, der går bedst til din dagligstue eller dine behov.

Men en sådan type af stol skal selvfølgelig også vælges ud fra komfort. Her handler det om, hvilken type af stof, som du bedst kan lide at sidde i. Her er der nemlig stor forskel på, hvordan læder og stof føles, og det er absolut en smagssag.

Når du vælger din otiumstols stof, skal du være opmærksom på en anden ting, og det er, at hvis du vælger stolen i stof, vil det være lidt sværere at tørre pletter væk. Her skal du bruge nogle helt specielle rengøringsmetoder.

Hvis du derfor har tendens til at spilde, så er en stol i læder nok mere valget til dig, da det gør rengøringen meget lettere. Her kan du nemlig bare tørre pletterne af, og så er en læderstol også nem at indrette i ethvert hjem.

Oplev friheden i en otiumstol med hjul

Som sagt, så kan en otiumstol være lidt af et stort monstrum at have med at gøre, og de modeller, som er designet med fodstøtte og ekstra komfort i ryggen, kan være endnu værre i forhold til vægt og håndtering.

Derfor kan du også finde sådan en type af stol med hjul, som er den perfekte løsning til dig, der gerne vil have mulighed for let og hurtigt at flytte rundt på din lænestol. Det kan være, at du pludseligt får gæster, og så skal der rykkes på dagligstuen.

En otiumstol med hjul er både god til dig, der ofte rykker rundt på indretningen eller bare vil kunne være fleksibel, og så er det også en god løsning til senioren, der har brug for en hjælpende hånd, når stolen skal flyttes på.

Vi tilbyder utrolig mange typer og forskellige modeller af otiumstole, så der er altid er en stol, der vil tilfredsstille dine personlige behov. Det er nemlig en faktor, der er utrolig vigtigt, når vi taler om komfort.

Få inspiration hos Netto Møbler

Vores medarbejder står klar til at hjælpe dig både, når du handler på nettet eller besøger os ind i butikken.

Følg os på sociale medier og bliv opdateret med alle nyheder på vores hjemmeside og ind i butikken.

Facebook
Instagram

Har du bruge for hjælp med bestilling eller har du andre spørgsmål?

Skriv eller ring til os på:

Telefonnummer: 75 34 25 96
E-mail: kontakt@nettomøbler.dk

Du kan også besøge vores showroom:

Adresse:
Vestergårdsvej 4
7260 Sønder Omme