Konsolborde Opbevaring - Konsolborde - Netto Møbler

Konsolborde

Møbler og Rum
Filtrer Efter Rum
Filtrer Møbel Typer

Hos Netto Møbler kan du altid finde lækre møbler på tilbud. Du kan filtrere ud fra rum og derefter specifikke møbel typer i filtrene ovenover.

Vælg Pris
Vælg Pris - slider
1.999 kr.1.999 kr.
SPAR: 22%

Copenhagen Tv Bænk i Hvid og Natur

1,999 kr.
Copenhagen Tv Bænk Copenhagen TV-bord i flot, stilrent og meget...

Konsolbord

Konsolbordet er et undervurderet møbel. Det passer ind i selv den mindste bolig, men det kan også være en stor hjælp i et rum, der næsten er for stort til at indrette på en passende måde.

Bordet er desuden et alsidigt møbel, der kan dekoreres. Det passer til din stil – også selvom den ændrer sig siden købet. Du kan også bruge møblet til at skifte lidt ud i dine dekoration derhjemme og på den måde holde hjemmet interessant.

Find det perfekte konsolbord og oplev, hvordan det kan være helt livsændrende for dit hjem. Pludselig er det ikke længere så svært at gøre hjemmet personligt.

Et smalt konsolbord er det perfekte valg til dig, der ikke er sikker på din stil

De smalle borde er perfekte, hvis du har et meget lille område og trænger til et ekstra møbel. Et smalt konsolbord giver dig masser af mulighed for at dekorerer et område i lejligheden.

Det kan tilpasses enhver stil igennem de ting, som du vælger at stille på bordet. Det er næsten ligegyldigt, hvilket bord du får fat i – du vil næsten altid kunne ændre stilen.

Derfor er et konsolbord, der er smalt, noget, som du kan investere i tidligt i din tid som enten lejer eller ejer af en bolig.

Derfor skal du vælge et konsolbord i sort

Et sort konsolbord er et oplagt valg, hvis du foretrækker den luksuriøse stil, der ofte forbindes med farven sort. Hjemmet bliver ofte en smule mørkere, hvis du primært benytter dig af sorte møbler, og ofte vil det også få et mere maskulint udtryk.

Hvis det er dette, du foretrækker, så kan du med fordel kigge på konsolborde i sort. De er stilrene, de er tidløse, og de er det perfekte valg, hvis du endnu ikke har fundet dig helt på plads, men ved at du går efter en mørkere farve pallette.

Det er desuden nemt at dekorerer med forskellige items og skifte stilen herigennem, hvorfor det er et alsidigt valg.

Få inspiration hos Netto Møbler

Vores medarbejder står klar til at hjælpe dig både, når du handler på nettet eller besøger os ind i butikken.

Følg os på sociale medier og bliv opdateret med alle nyheder på vores hjemmeside og ind i butikken.

Facebook
Instagram

Har du bruge for hjælp med bestilling eller har du andre spørgsmål?

Skriv eller ring til os på:

Telefonnummer: 75 34 25 96
E-mail: kontakt@nettomøbler.dk

Du kan også besøge vores showroom:

Adresse:
Vestergårdsvej 4
7260 Sønder Omme