TV-Borde Opbevaring - TV-Borde - Netto Møbler

TV-Borde

Møbler og Rum
Filtrer Efter Rum
Filtrer Møbel Typer

Hos Netto Møbler kan du altid finde lækre møbler på tilbud. Du kan filtrere ud fra rum og derefter specifikke møbel typer i filtrene ovenover.

Vælg Pris
Vælg Pris - slider
599 kr.3.599 kr.

Paris TV-Bord hvid eg

3,399 kr.
Højde: 75cm. Brede:200cm. Længde: 100cm. Materiale: Eg, hvid olieret
SPAR: 14%

Vita TV-Bænk i Sort

Original price was: 699 kr..Current price is: 599 kr..
TV-bord med sort ramme og to sorte hylder. Dette Vita...

Tv bord

Tv bordet i stuen er et vigtigt element. Det skal gerne passe til stuens indretning og være i harmoni med dit valg af sofa, tv og sofabord. Derfor kan du med fordel have en vision i tankerne, når du samler dit sofaområde.

Disse tre elementer er de primære, hvorfor du bør tilpasse de resterende elementer efter stilen i dette sæt fremfor omvendt.

Her på siden finder du et stort sortiment af en masse forskellige modeller. De er alle i god kvalitet og passer ind i forskellige valg af indretning, hvilket har været målet.

De forskellige typer tv borde

Der findes en lang række forskellige modeller, og inden du beslutter dig for, hvilket du skal købe, så kan du med fordel sikre dig, at du vælger lige netop den type, der passer til dit hjem og dit behov.

De forskellige typer tv borde kan være afgørende for, om et bord fungerer optimalt i dit hjem, da de har meget forskellige udtryk.

Køb et smart tv bord med hjul

Et tv bord med hjul er en praktisk løsning. Det gør det nemt at gøre rent under bordet, da du nemt kan trille det væk og støvsuge under det. På den måde kan det være et praktisk valg, der sikrer en renere luft i dit hjem.

Der findes et bredt udvalg af forskellige tv borde med hjul, og der er også mange luksuriøse borde af høj kvalitet. Udseendet varierer meget, så du kan uden tvivl finde et, der passer til dine præferencer.

Et lille tv bord er godt til det lille rum

Der er også forskel på størrelsen af diverse modeller, hvorfor dette også er en god måde, hvorpå du kan begrænse udvalget.

Hvis du har en lille stue og et lille tv, så giver det bedst mening med et lille tv bord. Det passer ind i de fleste hjem og i kombination med det lille tv. På den måde udtrykker du, at du ikke går ind for et stort forbrug af tv og skærmtid i det hele taget.

Har du derimod et stort tv, vil dette ikke være budskabet, og du vil i stedet skabe en ubalance. Det vil nemt kunne komme til at se proportionelt forkert ud, hvorfor du med fordel kan gå efter et stort tv bord i stedet.

Et hjørne tv bord

Et hjørne tv bord er det rigtige valg til de hjem, hvor tv bordet skal stå i hjørnet.

Er dette tilfældet i dit hjem, så kan du med fordel vælge et hjørne tv bord, da det viser, at der har været tænkt på dette hele vejen igennem. Det vil give et renere look.

Sådan finder du en billig løsning i god kvalitet

Indretning af hjemmet er en dyr fornøjelse, og mange ender med at slå sig til tåls med produkter, der ikke lever op til deres drømme – og det er en skam.

Der er flere måder, hvorpå du kan få dit drømmesofahjørne til den pris, som du er villig til at betale. Det kræver måske lidt mere arbejde. Men HUSK! I  sidste ende, når du har det hjem, du altid har drømt om, så vil det være det værd.

Få inspiration hos Netto Møbler

Vores medarbejder står klar til at hjælpe dig både, når du handler på nettet eller besøger os ind i butikken.

Følg os på sociale medier og bliv opdateret med alle nyheder på vores hjemmeside og ind i butikken.

Facebook
Instagram

Har du bruge for hjælp med bestilling eller har du andre spørgsmål?

Skriv eller ring til os på:

Telefonnummer: 75 34 25 96
E-mail: kontakt@nettomøbler.dk

Du kan også besøge vores showroom:

Adresse:
Vestergårdsvej 4
7260 Sønder Omme